Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

LIP STAIN SEPHORA!!

                                  


Εδω και δυο ημερες απεκτησα τα lip stain απο τα  sephora!!εννοειται οτι τα δοκιμασα αμεσως και  ενθουσιαστικα απο τις πρωτες κιολας εφαρμογες.Η αποδωση των χρωματων ειναι απιστευτη,πραγματικα το χρωμα βγαινει στα χειλι αυτο που φαινεται και εξωτερικα στη συσκευασια του.Απο διαρκεια??? τα πολλα λογια ειναι φτωχεια μενει σταθερο στα χειλι για ωρες και μοιαζει σαν να το εχεις εφαρμοσει εκεινη τη στιγμη!!! αααααχχχ αγαπω lip stain!!! δειτε παρακατω και μετα πειτε μου πως μπορειτε να μην τα αγαπησετε και σεις!!!

                                              Ενα ακαταμαχητο κοκκινο Νο 03
                                               Ενα υπεροχο φουξια Νο 06

Παρακατω ενα εξαιρετικο μολυβι ματιων και χειλιων 2 σε ενα απο την kate cosmetics, αναλογα την αποχρωση μπορει να τοποθετηθει κ στα δυο σημεια του προσωπου.Πολυ ωραια αποδοση και επισης πολυ καλη διαρκεια.Οσο για την τιμουλα του???
                                                            kate cosmetics

Οι τιμες των προιοντων ειναι : για τα lip stain στελνωντας απο vodafon τηλεφωνο στον αριθμο 54646  τη λεξη sephora  και δινοντας των κωδικο που θα σας σταλει σε οποιοδηποτε καταστημα sephora περνετε 1+ 1 δωρο μολις 12 ευρο τα δυο. Το μολυβακι μολις στα 1 ευρο!!! δεν ειναι super??

3 σχόλια:

  1. τα lip stain φαίνονται υπέροχα..μεγεια σου...
    φιλια απο http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σ ευχαριστω πολυ!!! πραγματικα υπεροχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μ εχεις πεισει για το Lip stains... θα τα δοκιμασω σιγουρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή