Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

LAVERA

Καλημερα κοριτσια!! επιτελους μπηκαμε κ επισημα στο καλοκαιρι και μια που ο ηλιος αρχιζει να γινεται ολο και περισσοτερο εντονος πιστευω χρειαζομαστε περισσοτερο περιποιηση για το δερμα μας.Εδω κ ενα μηνα δοκιμαζω μερικα απο τα βιολογικα προιοντα της εταιριας lavera και θα ηθελα να μοιραστω την γνωμη μου γι αυτα μαζι σας τα οποια μου αρεσαν αρκετα!!
Το πιο συνηθισμενο που βλεπουμε οταν ερχετε το καλοκαιρι που φοραμε τα πεδιλακια μας ειναι οτι υπαρχει περισσοτερη ξηροτητα στην περιοχη του ποδιου.Σιγουρα δεν ειναι και η καλυτερα εικονα να την βλεπουμε στους αλλους και ποσο μαλλον σε μας.Η κρεμουλα λοιπον απο τη lavera βοηθαει στην ενυδατωση και χαριζει και μια φρεσκαδα δροσιας.Απορροφαται ευκολα και δεν αφηνει λιπαροτητα.Η αισθηση που αφηνει ειναι σα να βγηκατα μολις απο spa!!
Δεν θα μπορουσαμε να αφησουμε το προσωπακι μας χωρις την απαραιτητη περιποιηση.Ολα τα δερματα χρειαζονται φροντιδα ακομα και στην καλυτερη κατασταση να βρισκεται.Αυτο το peeling εμενα με βοηθησε αρκετα.Δυο φορες την εβδομαδα εκανα τον κλασσικο καθαρισμο στο προσωπο μου με το peeling ,μασκα ,κρεμα.Προσπαθωντας να δωσω στο δερμα μου οσο το δυνατον περισσοτερη υγρασια για την ελαστικοτητα που χρειαζετε.Αυτο που μου αρεσε κ εκανε ευχαριστο το peeling μου ηταν οτι σε ολη την διαδικασια της εφαρμογης του και μετα δεν υπηρχε καθολου ερεθισμος στο δερμα μου.Εχει πολυ μικρους μικροκοκους που κανει την διδαδικασια πιο ευχαριστει χωρις να νιωθεις οτι γρατζουνας το δερμα σου.Πιστευω οτι ειναι ιδανικο κ για δερματα που εχουν ακμη.
Μετα τη φροντιδα του δερματος δεν θα μπορουσαμε να παραλειψουμε κ την φροντιδα των χειλιων μας φυσικα!!! ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως και τα χειλια χρειαζοντε φροντιδα.Οποτε καθε βραδυ μια ωραια ενυδατωση με το lip balm το πρωι τα χειλια ηταν ετοιμα να δεχτουν καλυτερα το προιον απο το κραγιον μου.

Συνηθως τα stic concealer ειναι περισσοτερο σκληρα κ δυσκολοτερα στην εφαρμογη τους ωστε να στρωσουν ομοιομορφα στα ματια.Με το συγκεκριμενο δεν ειχα τετοια προβλημα ηταν μαλακο και ειχε αρκετα ωραια καλυψη.
Δεν ξερω αλλα αυτο το eyeliner με βολεψε πολυ!! εχει εντονη αποδοση και πολυ λεπτο πινελακι για να κανεις μια πολυ λεπτη  γραμμη στα  ματια, πολυ πρακτικο για πρωινες ωρες που θελεις κατι πιο διακριτικο.Ελιωσα να το φοραω γιατι μου αρεσε αρκετα!!

Πειτε μου κ σεις τη δικια σας γνωμη αν εχετε δοκιμασει καποια απο αυτα η αν εχετε δοκιμασει καποια αλλα! Να χαμογελατε παντα γιατι ειναι μεταδοτικο κ εχουμε ολοι μας αναγκη απο χαμογελα!! φιλακιαααα!!!

4 σχόλια:

  1. Δεν εχω δοκιμασει καποιο προιον απο αυτη την εταιρεια, ωραια φαινονται ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκετα καλα Ελευθερια μου κ πολυ βασικο οτι ειναι βιολογικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den exw dokimasei kanena proion lavera..alla sigoura tha tin protimisw sto mellon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε κ γω ειχα δοκιμασει να πω την αληθεια αλλα μετα που δοκιμασα μου αρεσαν αρκετα!! :-)

      Διαγραφή