Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Palette sleek

Καλημερα κοριτσια!!! πριν μερικες μερες μου ηρθαν οι παλετες που ειχα παραγγειλει και ομολογω οτι τις λιγουρευομουν εδω και καιρο.Τις δοκιμασα την πρωτη μερα κιολας που ηρθαν στα χερια μου και σιγουρα δεν μετανιωσα γι αυτη την αγορα μου!! Σιγουρα θα παρω και καποιες αλλες που μου αρεσαν απλα αρχικα πηρα δυο για να τις δοκιμασω, οποτε αφου εμεινα ευχαριστημενη θα παρω και τις υπολοιπες.Ριξτε κ σεις μια ματια!!!
                                                     OH SO SPESIAL
Οπως βλεπετε ειναι μια παλετα με χρωματα για τα περισσοτερα γουστα σε γηινες αποχρωσεις.Μπορειτε να συνδιασετε τα χρωματα για πρωινα αλλα και για πιο βραδινα μακιγιαζ.
Τα απολυτα καλοκαιρινα χρωματα!!! οτι και να πω θα ειναι λιγο!!! μη σας τρομαζουν τα εντονα χρωματα το αποτελεσμα που μπορειτε να εχετε ειναι απιστευτο.Γινεται λιγο πιο τολμηρες κ δοκιμαστε εντονα χρωματα για πιο summer eyes.Η διαρκεια κ η φρεσκαδα που θα εχετε στα ματια θα σας εντυπωσιασουν!!

Οσο για την τιμουλα τους νομιζω ειναι πολυ ελκυστικη,μολις 10 ευρω η μια με τοσα πολλα χρωματα!!! πως μπορεις να αντισταθεις?? εγω παντως κοριτσια οχι!!

14 σχόλια:

  1. Eιδες ποσο τελειες ειναι Εμμανουελα μου? Ολες ειναι φανταστικες με ωραια χρωματα! Καλοφορετες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινα μου μου αρεσουν πολυ ειχες δικιο τελικα!!! σιγουρα θα παρω κ αλλες που ειδα κ μαρεσαν απλα ηθελα να τισ δοκιμασω!!

      Διαγραφή
  2. Ts koitaw toso kairo! Mallon 8a ts parw telika :D an 8eleis tsekare to blog mou..eimai kainouria :D http://bebeautifulmeansbeyourself.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω θα σου ελεγα να την κανεις την αγορα!!! θα κοιταξω το blog σου κουκλα μου καλη αρχη ευχομαι!!

      Διαγραφή
  3. Είναι τέλειες!!!Τις πήρες από κάποιο site;Θέλω κ γω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι super κουκλα μου!!! τις αγορασα απο ιντερνετ αυτο ειναι το site:
      http://www.sleekmakeup.com/catalog/product/view/id/541/category/321/?___store=default

      Διαγραφή
  4. Οι δυο οι μπλε μου αρεσουν τοσο πολυ για το καλοκαιρι!! Μεγεια σου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ ωραιο το μπλε αν εισαι κ μελαχρινουλα θα σου πηγαινει πολυ!!! σ ευχαριστω πολυ πολυ!!!

      Διαγραφή
  5. Με γεια σου Εμμανουέλα ειναι πολύ όμορφες οι παλλέτες που αγόρασες δυστυχώς εγώ είχα προλάβει να αγοράσω από τα Sephora μόνο μία . Από πιο site παράγγειλες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφες!Την Oh so spesial την γλυκοκοιτάω καιρό!Τώρα εχω παραγγείλει το τριπλό ρούζ απο την νεα συλλογη και περιμένω!Πόσες μέρες έκαναν να σου έρθουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ γω καιρο τις γλυκοκοιτουσα μεχρι που με εριξαν αχαχχα.προς μεγαλη μου εκπληξη μου ηρθαν πολυ γρηγορα,μεσα σε 5 μερες τις ειχα στα χερια μου!!

      Διαγραφή